בית שמש מציגה אירועים לכל המשפחה

בית שמש מציגה אירועים לכל המשפחה

בית שמש מציגה אירועים לכל המשפחה

עם פתיחת עונת 'בין הזמנים' השיקו באגף ח"ן חרדי בבית שמש בהובלת חבר מועצת העיר הרב קלמן היימן את פעילות הקיץ במגוון אטרקציות ומופעים לכלל הגילאים.

במסגרת הפעילות פארק האטרקציות הגדול ה'פאן פארק' חוזר השבוע לבית שמש. הלונה פארק הענק הוקם על שטח הפארק הגדול בבית שמש פארק ירמות והוא כולל מתקנים לכל בני המשפחה. בפארק תמצאו קיר טיפוס בגובה 7 מטר, אומגה של 60 מטר, מגלשת אקסטרים 9 מטר לצד מתקנים נוספים וייחודיים לצד 'רכבת ירמות' הכניסה לפארק הוא בתשלום וברכישת כרטיסים מראש.

באגף מציגים גם הצגות ומופעים בשכונות השונות, אטרקציות לבני הישיבות ומופעי מוזיקה ייחודיים לכלל הציבור.

לקראת סיום בין הזמנים וחזרה להיכלי הישיבות מתכננים באגף ח"ן חרדי מופע מוזיקה גדול עם האמנים נפתלי קמפה ונמואל הרוש עם תזמורת מורחבת ומיוחדת בניהולו המוזיקלי של דוד איכילביץ. מופע מיוחד ומרגש שיכניס את בני הישיבות לאווירת חודש אלול.

 

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
היימיש בדימונה היא סוויטה בווילה פרטית הכוללת שני חדרים סגורים ומותאמת ל-8 נופשים + ילדים.
דימונה
8 מיטות
1 חדרים
החל מ- 500 ש"ח
וילת נופי החורש בשכונת רמות הירושלמית כוללת 6 חדרי שינה ומותאמת ל-25 נופשים + מזרונים במידת הצורך.
ירושלים
25 מיטות
6 חדרים
החל מ- 1500 ש"ח
מגדל של חיים הוא המקום לאירוח לשבתות חתן משפחות וקבוצות גדולות. המתחם המחולק לשתי יחידות כולל 20 חדרים זוגיים ומשפחתיים ו-2 חדרים נוספים ומתאים לאירוח עד 80 נופשים.
מגדל
80 מיטות
20 חדרים
החל מ- 14000 ש"ח
אחוזת חשמונאים היא וילה הבנויה על 3 קומות הכוללת 7 חדרי שינה מתוכם 6 סגורים ומתאימה למשפחות וקבוצות עד 30 נופשים.
חשמונאים
30 מיטות
6 חדרים
החל מ- 2999 ש"ח
פנטהאוז פסגת המלכות בטבריה בנווי על יותר מ-150 מטר וכולל 4 חדרי שינה מתוכם 3 מותאמים לזוגות, ובסה"כ 13 נופשים
טבריה
13 מיטות
3 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בלב צפת ממוקמות יחידות אירוח בשני מפלסים נפרדים כל יחידה מתאימה ל-6 נופשים וכוללת 2 חדרים, במתחם 4 חדרים בסה"כ מתוכם 3 מותאמים לזוגות.
צפת
12 מיטות
3 חדרים
החל מ- 1450 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך