הלונה-גל בכנרת נהרס ובמקומו יקום מלון מפואר

צילום: פייגין אדריכלים

הלונה-גל בכנרת נהרס ובמקומו יקום מלון מפואר

פארק לונה-גל שפעל כארבעה עשורים ונסגר לפני כשנתיים נהרס השבוע. פארק המים המיתולוגי עומד סמוך לחוף גולן ובמקומו יקום מלון עם 150 חדרים, שחלקם יהיו עם בריכה פרטית וג'קוזי.

 

החלו העבודות להריסת פארק המים המיתולוגי של טבריה – הלונה-גל. חברת דוגל המשותפת לחברת עמרם אברהם ולחברת שי חי אחזקות, תקים ריזורט יוקרתי בכנרת בשטח של 60 דונם שבו מלון יוקרה שינוהל בידי חברת כרם המנהלת את מלונות גורדוניה. המלון יכלול 150 חדרים עם בריכה פרטית וג'קוזי בכל חדר, מסעדת שף ומרכז ספורט ימי. עבודות הבניה יחלו בחודשים הקרובים.

השטח נרכש לפני כ-3 שנים. המלון המתוכנן להיבנות יכלול שני אגפים מופרדים לחלוטין: אגף עבור משפחות שיכלול 75 חדרים ואגף לזוגות שיכלול 75 חדרים נוספים. בכל אגף יוקמו בנפרד לובי כניסה וחדר אוכל, לצד מתקני יוקרה נוספים ביניהם מסעדת שף, בריכה, מתחם ספא וטיפולים וחדר כושר. בנוסף, יכלול המלון אולם לאירוח כנסים ואירועים, מתחם ספורט ימי ומתחם אטרקציות שיהיו פתוחים לאורחי המלון ולציבור.

כזכור, פארק הלונה-גל המיתולוגי בחוף גולן, בצידה הצפון מזרחי של הכנרת, פעל במשך כארבעה עשורים ונסגר לפני כשנתיים, לאחר שעמד שומם במשך תקופה ארוכה. בימי השיא שלו אירח למעלה מרבע מיליון נופשים בעונה.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
צימר רילקס בוטיק הוא יחידת אירוח זוגית בגודל כ־25 מ"ר, הכוללת חדר שינה נפרד עם ג'קוזי זוגי, סלון, מטבח מאובזר וחניה פרטית.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 790 ש"ח
נופש באשדוד הוא מתחם הכולל דירת נופש דו-קומתית בשטח של כ-220 מ"ר עם גג של כ-40 מ"ר, 5 חדרים לזוגות, 2 חדרי ילדים ואירוח של עד 30 נופשים ו-5 לולים.
אשדוד
30 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בחגוי הסלע הוא מתחם הכולל וילה גדולה וארבע סוויטות אירוח, תשעה חדרי שינה זוגיים וחדר נוסף גדול לילדים, בריכה וג'קוזי מוצנעים, סנוקר, פינג פונג ומשחקייה, ומתאים לאירוח של משפחות גדולות וקבוצות עד כ-50 נופשים.
יערה
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
מרגוע היא וילה פרטית בת שני מפלסים הכוללת 4 חדרי שינה זוגיים, סלון לילדים, שני מטבחים, חצר גדולה ומקורה עם אביזרי משחק ואירוח לעד 13 נופשים ושני תינוקות.
דימונה
13 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
הצימר של דחבש הוא דירת גן הכוללת חדר שינה זוגי, שני חדרים נוספים וסלון, לאירוח של עד 10 נופשים, עם בריכת שחייה פרטית ומוצנעת, ג'קוזי ספא מחומם, חצר גדולה ומטופחת ומתקני פנאי לכל המשפחה.
טבריה
10 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך