מספרי מהומת המזוודות נחשפים 17 אלף לא הגיעו ליעדן

מספרי מהומת המזוודות נחשפים 17 אלף לא הגיעו ליעדן

אחרי שבחודשי הקיץ סערה הרוח בקרב באי ועוברי נתב"ג על היעלמות מירבית של מזוודות שלא הגיעו ליעדן מתפרסמים הנתונים: אחת ממאה מזוודות מטיילים – לא הגיע ליעדה.

 

יותר מ-17 אלף מזוודות נשארו בארץ במהלך החודשים יולי ואוגוסט למרות שבעליהן טסו לחו"ל. נתוני כמות המזוודות שלא המריאו מישראל בטיסה המקורית שלהן מתפרסמות ומלמדות כי חלק מהמזוודות הגיעו בטיסות מאוחרות יותר, וחלקן לא הגיעו ליעדן כלל וכלל. למרות זאת, מצבו של נתב"ג טוב יותר לעומת נמלי תעופה אחרים ברחבי העולם

על פי הנתונים שפורסמו בידי שמעון יעיש ב"ישראל היום" בחודש יולי לא המריאו בטיסה המקורית כ-0.78% מהמזוודות. לפי נתוני רשות שדות התעופה, ביולי המריאו מישראל 1.09 מיליון נוסעים, ובמידה שכל אחד מהם טס עם מזוודה אחת לפחות, המשמעות היא שיותר מ-8,500 מזוודות נשארו על הקרקע במהלך החודש.

בחודש אוגוסט הנתון השתפר במעט ועמד על 0.71% מזוודות שנשארו על הקרקע. באותו חודש המריאו מישראל 1.2 מיליון נוסעים, ובמידה שכל אחד מהם טס עם מזוודה אחת לפחות, נשארו בארץ מספר דומה של מזוודות, קצת יותר מ-8,500 מזוודות.

לפי חישוב האחוזים ביחס לכמות הנוסעים, מדובר ביותר מ-17 אלף מזוודות שנשארו בארץ במהלך חודשי הקיץ. ממוצע המזוודות שלא עלו לטיסתן בנמל התעופה בן גוריון הוא אינו מהגרועים בעולם. בנמלי תעופה גדולים שחוו ועדיין חווים משבר בכל הקשור בניהול ושינוע כבודה, נרשמו נתונים שחוצים את רף האחוז, מה שאומר שאחת מכל 100 מזוודות, ולעיתים אף יותר מכך, לא מגיעות ליעדן בזמן.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
הוילה בינוב משתרעת על שטח של 500 מ"ר וכוללת 5 חדרי שינה מתוכם 2 חדרים מותאמים לזוגות / משפחות, המתחם גדול ומתאים לקבוצות ומשפחות עד 20 נופשים
נתניה
20 מיטות
2 חדרים
החל מ- 3500 ש"ח
בלב טבריה מול נוף עוצר נשימה שוכנת דירה למרגלות הכנרת, דירה מרווחת הכוללת 5 חדרי שינה + סלון המותאמת ל-15 נופשים. הדירה שקטה ומעוצבת בעיצוב עכשווי המשלבת נוחות מרבית עם אווירה רגועה ומרגיעה.
טבריה
15 מיטות
5 חדרים
החל מ- 1500 ש"ח
מגדל של חיים הוא המקום לאירוח לשבתות חתן משפחות וקבוצות גדולות. המתחם המחולק לשתי יחידות כולל 20 חדרים זוגיים ומשפחתיים ו-2 חדרים נוספים ומתאים לאירוח עד 80 נופשים.
מגדל
80 מיטות
20 חדרים
החל מ- 14000 ש"ח
אחוזת חשמונאים היא וילה הבנויה על 3 קומות הכוללת 7 חדרי שינה מתוכם 6 סגורים ומתאימה למשפחות וקבוצות עד 30 נופשים.
חשמונאים
30 מיטות
6 חדרים
החל מ- 2999 ש"ח
פנטהאוז פסגת המלכות בטבריה בנווי על יותר מ-150 מטר וכולל 4 חדרי שינה מתוכם 3 מותאמים לזוגות, ובסה"כ 13 נופשים
טבריה
13 מיטות
3 חדרים
החל מ- 2000 ש"ח
וילת אחוותא היא וילה מרווחת הבנוייה בשלושה קומות וכוללת 10 חדרי שנה סגורים. הווילה כוללת 40 מיטות + 15 מזרונים ומתאימה ל50-60 נופשים.
מיצד (אספר)
40 מיטות
10 חדרים
החל מ- 5000 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך