הסדרת רעיית בעלי חיים

הסדרת רעיית בעלי חיים

תכנית מתאר ארצית: הסדרת רעיית בעלי חיים בשמורות הטבע

אושר שינוי בתוכנית מתאר ארצית: במסגרתה יוכלו להגיש לאישור מוסדות התכנון תוכנית להקמת מוקד רעייה. המוקד יוכל להיות מוקם גם בשטחים כמו שמורות טבע ויערות, בהתייעצות עם רשות הטבע והגנים וקק"ל.

על פי שינוי בתוכנית מתאר ארצית שאושרה, יוכל גורם ציבורי (גוף ממשלתי) להגיש לאישור מוסדות התכנון תוכנית להקמת מוקד רעייה, ששטחו הוא לפחות כ–1,200 דונם. יהיו בו מבנים חקלאיים, ומבנה לשהיית גורם מקצועי במשך כל שעות היממה.

המוקד יוכל להיות מוקם גם בשטחים בעלי מעמד מוגן, כמו שמורות טבע ויערות, בהתייעצות עם רשות הטבע והגנים וקק"ל. המוקדים אמורים לקום רק כאשר אין אפשרות לקיים בהם פעילות רעייה בשטח המיועד לבינוי, או בצמידות אליו.

בהחלטת המועצה הארצית נכתב, שהקמת מוקדי הרעייה מבוססת על חשיבות פעילות המרעה לממשק האקולוגי בשל העדר חיות בר אוכלות עשב, שאוכלוסייתן הצטמקה מאוד במשך השנים – ויסות אוכלוסיות הצומח הטבעי ועיצוב הנוף, קיום פעילות חקלאית ומניעת שריפות.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
פסטורליה במושב היא וילת נופש גדולה ביסודות, הכוללת 5 חדרי שינה ומותאמת לקבוצות ומשפחות עד 23 נופשים.
יסודות
23 מיטות
5 חדרים
החל מ- 2000 ש"ח
סאנרייז נוף כנרת הוא מתחם נופש גדול ומרווח בנוף כינרת צפת, הכולל 12 חדרי שיה ומתאים ל-40 נופשים. במקום 2 בריכות מחוממות ומוצנעות, ג'קוזי ספא, ועוד.
צפת
40 מיטות
10 חדרים
החל מ- 15000 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח
נחלת הכינרת היא דירת נופש מרווחת ומאובזרת בטבריה, הכוללת ארבעה חדרי שינה, סלון גדול ומטבח מאובזר, ומתאימה למשפחות ולקבוצות עד 10 נופשים + מזרונים.
טבריה
10 מיטות
3 חדרים
החל מ- 950 ש"ח
מצפה הארי היא דירת נופש מרווחת אל מול נוף פתוח להרי מירון והגליל, הכוללת 5 חדרי שינה, מתוכם 4 זוגיים, ומותאמת לאירוח עד 12 נופשים.
צפת
12 מיטות
4 חדרים
החל מ- 2200 ש"ח
וילת הנופש ברכסים כוללת 6 חדרי שינה + סלון ומתאימה למשפחות עד 25 נופשים, במידת הצורך ניתן להוסיף מזרונים.
רכסים
25 מיטות
6 חדרים
החל מ- 3900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך