שביל האופניים של גוש דן

שביל האופניים של גוש דן שביל ירקון | קרדיט: נתיבי ישראל

משרד התחבורה מציג את שביל האופניים של גוש דן

שבילי האופניים ברמת גן ובגבעתיים: מצפון לראש העין, מדרום לחולון, ואפילו בר אילן. רשת האופנידן של נתיבי איילון שצפויה לחבר את רמת גן וגבעתיים בשבילי אופניים מרכזיים לאלו של תל אביב, תאפשר גישה באופניים לערים רחוקות יותר.

רשת שבילי האופנידן הוא פרויקט רשת שבילי אופניים שיחברו בין ערי המרכז. הפרויקט מובל על ידי משרד התחבורה והבטיחות בדרכים באמצעות חברת נתיבי איילון, הזרוע הביצועית של משרד התחבורה.

 

הרשת כוללת שבילי אופניים רציפים רחבים מופרדים וירוקים אשר יאפשרו גישה מהירה, נוחה ובטוחה באופניים במטרופולין גוש דן, שיוכלו לייצר אלטרנטיבה לרכב פרטי. רשת אופנידן תכלול שבעה שבילי אופנים באורך כולל של כ-100 ק“מ העוברים בכ-14 רשויות מקומיות, ושבעה שבילי אופניים.

 

שביל אופניים ירקון הוא חלק מרשת אופנידן אשר יאפשר למשתמשי הדרך לקצר את הדרך באמצעות שביל אופניים רחב, בטוח, מוצלל ומופרד בין שביל הולכי הרגל לתנועת המכוניות. השביל מחבר בין מספר מוקדי עניין חשובים: תחנת הרכבת ראש העין, פארק אפק בראש העין, אצטדיון המושבה בפתח תקווה, קניון איילון ברמת גן, מתחם הבורסה ומכללת שנקר ותחנת רכבת סבידור מרכז בתל אביב יפו.

 

העבודה לסלילת רשת שבילי אופנידן נמצאת בעיצומה ובעתיד משתמשי הדרך יוכלו ליהנות מרשת שבילי אופניים המחברת בין ערי גוש דן ומאפשרת רכיבה רציפה, בטוחה וירוקה.

 

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
צימר רילקס בוטיק הוא יחידת אירוח זוגית בגודל כ־25 מ"ר, הכוללת חדר שינה נפרד עם ג'קוזי זוגי, סלון, מטבח מאובזר וחניה פרטית.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 790 ש"ח
נופש באשדוד הוא מתחם הכולל דירת נופש דו-קומתית בשטח של כ-220 מ"ר עם גג של כ-40 מ"ר, 5 חדרים לזוגות, 2 חדרי ילדים ואירוח של עד 30 נופשים ו-5 לולים.
אשדוד
30 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בחגוי הסלע הוא מתחם הכולל וילה גדולה וארבע סוויטות אירוח, תשעה חדרי שינה זוגיים וחדר נוסף גדול לילדים, בריכה וג'קוזי מוצנעים, סנוקר, פינג פונג ומשחקייה, ומתאים לאירוח של משפחות גדולות וקבוצות עד כ-50 נופשים.
יערה
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
מרגוע היא וילה פרטית בת שני מפלסים הכוללת 4 חדרי שינה זוגיים, סלון לילדים, שני מטבחים, חצר גדולה ומקורה עם אביזרי משחק ואירוח לעד 13 נופשים ושני תינוקות.
דימונה
13 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
הצימר של דחבש הוא דירת גן הכוללת חדר שינה זוגי, שני חדרים נוספים וסלון, לאירוח של עד 10 נופשים, עם בריכת שחייה פרטית ומוצנעת, ג'קוזי ספא מחומם, חצר גדולה ומטופחת ומתקני פנאי לכל המשפחה.
טבריה
10 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך