הצדק נעשה: ‘לופטהנזה’ שילמה 20,000 דולר לכל חסיד

הצדק נעשה: ‘לופטהנזה’ שילמה 20,000 דולר לכל חסיד

חברת התעופה הגרמנית ‘לופטהנזה’, שמנעה מעשרות חסידים לעלות לטיסת המשך מגרמניה להונגריה בשנה שעברה, בעת שהיו בדרכם לקרעסטיר – החלה לשלם פיצויים לנוסעים החרדים שתבעו אותה בגין אפליה, כאשר כל אחד מהם מקבל 20,000 דולר.

 

מדובר בתקרית שהתרחשה בחודש אייר האחרון, כאשר חלק מנוסעים שהגיעו מארה”ב לא עמדו כראוי בחוקי חבישת המסיכות של גרמניה, ולכן התקבלה החלטה בחברת התעופה למנוע מקבוצה של כ-100 חרדים לעלות על טיסתם הבאה לבודפשט.

חברת התעופה לא זיהתה את מי שבאמת הפרו את הכללים, ולכן החליטה באופן גורף לאסור על כל מי שלדעתה הוא יהודי לבצע את הקונקשן לטיסה הבאה. הנוסעים, תבעו את חברת התעופה, שבסופו של דבר הודתה לאחר סערה, כולל מצד חברי קונגרס אמריקניים, כי הפלתה אותם לרעה.

לפי דיווח באתר YWN, חברת לופטהנזה הסכימה להתפשר עם החסידים על 20,000 דולר לכל אדם שנפגע, בתוספת 1,000 דולר לאדם עבור הוצאות נסיעה נוספות שנגרמו עקב האיסור לעלות לטיסה המתוכננת שלהם.

משרד עורכי הדין שניהל את המשא ומתן על ההסדר עם ‘לופטהנזה’ מקבל שכר טרחה של 18%, ולכן כל נוסע שנפגע מקבל 17,400 דולר מחברת התעופה.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
פנינת הנופש מירון הוא מתחם גדול הכולל 10 חדרי שינה מותאמים לזוגות ביישוב מירון. המתחם מותאם ל-20 מבוגרים + 10 ילדים.
מירון
30 מיטות
10 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
שני סוויטות נפרדות עם דלתות מקשרות בצפת העתיקה למשפחות וזוגות. 4 חדרי שינה מתוכם 3 מתאימים לזוגות ועד 11 מיטות
צפת
11 מיטות
3 חדרים
החל מ- 650 ש"ח
פנינת האר"י כולל 5 יחידות אירוח נפרדות עם אפשרות חיבור בדלתות מקשרות, מתאים לאירוח זוגות ועד משפחות וקבוצות של עד 30 נופשים בנוחות מלאה.
צפת
30 מיטות
7 חדרים
החל מ- 600 ש"ח
וילה מרווחת עם 4 חדרים סגורים, חדר ג'קוזי ענק מול נופי המדבר, חצר מטופחת ומתחם משפחתי מפנק המתאים לעד 15 נופשים.
מצפה יריחו
15 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1200 ש"ח
סוויטת רילקס היא סוויטת אבן יוקרתית בישוב החרדי מעלה עמוס עם חדר שינה זוגי, בריכה פרטית מחוממת ואירוח מפנק לזוגות באווירה שקטה.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 980 ש"ח
אסטייט היא וילה עם 8 חדרים (5 זוגיים), עד 25 נופשים, חצר גדולה ומאובזרת, סלון ומטבח מרווחים, אווירה שקטה ופסטורלית בערד.
ערד
25 מיטות
5 חדרים
החל מ- 6000 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך