טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

ZN Era, Pictown

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

חשבתם שגורדי השחקים של דובאי מנקרי עיניים? חכו לטבעת העירונית שתקיף את גורד השחקים הגבוה בעולם, ותציע קונספט מגורים ומסחר ייחודי.

 

אחרי שהשיגו את כולם בבניין הגבוה בעולם, באמירות יפתחו בחודשים הקרובים במיזם בנייה גרנדיוזי במיוחד: טבעת אדירה בגובה של 550 מטרים, תקיף את מגדל בורג' ח'ליפה – גורד השחקים הגבוה בעולם, המתנשא לגובה של 828 מטרים. המגדל שהפך לאחד מסמליה הבולטים של דובאי.

אתר Luxury Launches מדווח כי התוכנית החדשה כוללת קונספט מיוחד שמרכזו הוא אותה טבעת בנויה ענקית התלויה מעל לרחובות העיר. המבנה, יהיה בהיקף של יותר מ-3,000 מטרים וייתמך באמצעות חמישה עמודים אדירים. וישתרע, הלכה למעשה, מעל שטח של שלושה קילומטרים.

פנים המבנה החדשני יכלול מרחבים הכוללים חללי מגורים, לצד אזורי מסחר ותרבות. הוא תוכנן על ידי חברת האדריכלות Znera Space בשיתוף Pictown Architectural Visuals שיצרו את ההדמיות המרהיבות של הפרויקט. בתכנון ניתן מענה לבעיות שונות ובהן פינוי פסולת ונגישות.

 

צפו בגלריית ההדמיות:

 

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

טבעת מגורים אדירה תקיף את בורג' ח'ליפה בדובאי

 

קרדיט הדמיות: ZN Era, Pictown

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
צימר רילקס בוטיק הוא יחידת אירוח זוגית בגודל כ־25 מ"ר, הכוללת חדר שינה נפרד עם ג'קוזי זוגי, סלון, מטבח מאובזר וחניה פרטית.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 790 ש"ח
נופש באשדוד הוא מתחם הכולל דירת נופש דו-קומתית בשטח של כ-220 מ"ר עם גג של כ-40 מ"ר, 5 חדרים לזוגות, 2 חדרי ילדים ואירוח של עד 30 נופשים ו-5 לולים.
אשדוד
30 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בחגוי הסלע הוא מתחם הכולל וילה גדולה וארבע סוויטות אירוח, תשעה חדרי שינה זוגיים וחדר נוסף גדול לילדים, בריכה וג'קוזי מוצנעים, סנוקר, פינג פונג ומשחקייה, ומתאים לאירוח של משפחות גדולות וקבוצות עד כ-50 נופשים.
יערה
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
מרגוע היא וילה פרטית בת שני מפלסים הכוללת 4 חדרי שינה זוגיים, סלון לילדים, שני מטבחים, חצר גדולה ומקורה עם אביזרי משחק ואירוח לעד 13 נופשים ושני תינוקות.
דימונה
13 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
הצימר של דחבש הוא דירת גן הכוללת חדר שינה זוגי, שני חדרים נוספים וסלון, לאירוח של עד 10 נופשים, עם בריכת שחייה פרטית ומוצנעת, ג'קוזי ספא מחומם, חצר גדולה ומטופחת ומתקני פנאי לכל המשפחה.
טבריה
10 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך