ים המלח – המומלץ ביותר

ים המלח – המומלץ ביותר

מגזין התיירות הבינלאומי: ים המלח – המומלץ ביותר

מגזין התיירות הוותיק טרוול אנד לייז'ר פרסם את רשימת עשרת המקומות המומלצים בעולם, המשמשים כיעד לחופשה ומרפא. את הרשימה פותחת ים המלח: "מלבד היותו עוצר נשימה לחלוטין, ים המלח הזה ידוע מזמן בזכות תכונותיו הבריאות".

אחד מהמדריכים הנחשבים בעולם, מגזין התיירות הוותיק טרוול אנד לייז'ר פרסם את רשימת עשרת המקומות המומלצים בעולם, המשמשים כיעד לחופשה ומרפא ובראשם ים המלח. קוראי "כוכב הנופש" כבר יודעים שים המלח הוא  המקום הכי מיוחד לבריאות ולטיול ובוחרים לנפוש בערד, אבל תמיד נעים לגלות שזו גם הדעה במקומות אחרים ורחוקים מכאן.

"מלבד היותו עוצר נשימה לחלוטין, ים המלח הזה ידוע מזמן בזכות תכונותיו הבריאות. החל מהבוץ השחור שאפשר למרוח על העור לצורך פילינג והקלה על מחלות עור כמו פסוריאזיס, ועד לכוחו הטבעי לרפא אסטמה, דלקת פרקים, אוסטאופורוזיס ובעיות אחרות"  נכתב במגזין האמריקני הנחשב.

כמובן שעניין השיזוף הייחודי לאזור הנמוך בעולם צוטט במגזין התיירותי: "ב-400 מטר מתחת לפני הים, קרני UV מסוננות דרך שכבת אידוי מעל ים המלח, שכבת האוזון ושכבה אטמוספרית נוספת. אומרים שמשמעות הדבר היא שהמשתזפים יכולים לספוג את ההשפעות המיטיבות של ויטמין D מקרני השמש, ללא סיכון לכוויות שמש ונזק לעור כתוצאה מכך".

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ולמוסלמים. בשגרה
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
שני צימרים נפרדים לזוגות ומשפחות. בכל צימר שני חדרי שינה 4 בסה"כ עד 9 נופשים בכל צימר.
אור הגנוז
9 מיטות
4 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
יחידת אירוח כפרית מטופחת, הכוללת חדר שינה זוגי, סלון עם ספה נפתחת לשלושה, מתאימה לעד 5 נפשות
מיצד (אספר)
5 מיטות
1 חדרים
החל מ- 800 ש"ח
פסגת הבוסתן בחצור הגלילית מציעה שתי סוויטות יוקרתיות לזוגות ומשפחות, עם ג'קוזי פרטי, בריכה, מטבח מאובזר ונוף מרהיב, לאירוח של עד זוג +2/3 בכל סוויטה.
חצור
5 מיטות
2 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
בקתת עץ עם 3 חדרים – חדר זוגי, חדר ילדים עם 5 מיטות, סלון עם ספות נפתחות. בריכה בבין הזמנים, טרמפולינה ופינות ישיבה.
בר יוחאי
7 מיטות
1 חדרים
החל מ- 600 ש"ח
וילה אור היא וילה חדשה ביישוב אור הגנוז, הווילה כוללת 5 חדרי שינה המותאמים לזוגות ומתאימה לאירוח 20 נופשים. הווילה חדשה ומאובזרת בבריכה סגורה שולחנות משחק וכל מה שצריך לאירוח.
אור הגנוז
20 מיטות
5 חדרים
החל מ- 2500 ש"ח
בשכונת שקד השקטה שוכנת לה וילת 'גינת וורדים' מרווחת ומהממת מוארת ומאווררת, 4 כיווני אויר, טובלת בירוק, בפרטיות מלאה.
ערד
17 מיטות
4 חדרים
החל מ- 2200 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך