מנסים לעודד קניית מקומות טיסה במושבי האמצע: היוזמה המושקעת של חברת הטיסות האוסטרלית.
אחרי שפרסמנו בעבר על חברות המשריינות לבאים בהן את המקומות הסמוכים במטוס פנוייים מסתבר כי חברת הטיסות האוסטרלית, וירג'ין הודיעה על מהלך הפוך העונה לשם "לוטו המושב האמצעי" שייערך בחודשים הקרובים.
במסגרת המבצע שנועד לעודד טיסה במושבים אמצעיים, ייבחרו בטיסות אקראיות שבהן יוכרז בהפתעה כי כל נוסעי המושב האמצעי מקבלים שובר לחופשה יוקרתית באיים הקאריביים בשווי של 6,000 דולר, כולל הפלגה באוניית Virgin Voyages.
לפי וירג'ין, מרבית הטסים לחו"ל מעדיפים שלא לשבת במושב האמצעי. במשאל שהחברה עשתה, נשאלו הגולשים איזה מושב במטוס הם מעדיפים: חלון, מעבר, או אמצע. בשאלון השתתפו מעל ל-7,500 נשאלים, ורק כ0.6% אחוזים מתוכם בחרו באופציה של המושב האמצעי.
בנוסף לשוברי חופשה בקריביים, בקרב הנוסעים שיישבו במושב האמצעי יוגרלו גם פרסים כספיים ומתנות בסכום כולל של 230 אלף דולר.