מטיילים חולצו מבורות עמוקים

קרדיט: כבאות והצלה

מטיילים חולצו מבורות עמוקים

במהלך השבוע מטיילים חולצו מבורות עמוקים

אב וביתו נפלו לבור עמוק כחמישה עשר מטרים וחולצו במצב בינוני עם פגיעות בגפיים. | כמה ימים לאחר מכן נפל נער לבור בעומק שמונה מטרים בסמוך לשעלבים וחולץ במצב קל.

צוותים של תחנת איילון בשיתוף יל"מ השרון בפיקודו של  רשף מיקי בן חותא פעלו לחילוץ לכוד שנפל לבור בעומק של 8 מטר באיזור שעלבים. בפעולות חילוץ מהירות הצליחו הצוותים לחלץ את הלכוד ולהעביר אותו במצב קל להמשך טיפול אצל גורמי הרפואה.

כמה ימים קודם לכן, ילדה כבת 3 שנפלה לבור בעומק של 15 מטר, בשטח חקלאי בין פרדס חנה לגן שמואל, ואביה שירד לבור בסולם נפל ממנו מגובה של מספר מטרים מיד אחריה. חובשים ופראמדיקים של מד"א, תקשרו איתם באמצעות הכבאים שביבצעו פעולות חילוץ מורכבות וממושכות.

שניהם היו בהכרה מלאה בעת החילוץ מאחר שמסתמן כי הם נפלו ג'ריקנים שנמצאו על קרקעית הבור. בסוף האירוע, דובר מד"א, זכי הלר סיכם בהמשך כי הילדה כבת 3 שנפלה לבור בעומק של 15 מטר, בשטח חקלאי בין פרדס חנה לגן שמואל, ואביה שירד לבור בסולם ונפל מהסולם מגובה של מספר מטרים חולצו.

פאראמדיקית מד"א אראל חכמון וחובש מד"א שובל קצין, סיפרו: "זו הייתה דרמה ממושכת, הגענו למקום וסיפרו לנו שילדה כבת 3 נפלה לבור בעומק של כ- 15 מטר ואביה גבר בשנות השלושים שירד בסולם לחלץ אותה נפל מהסולם מגובה של מספר מטרים, למקום הגיעו כוחות חילוץ מיוחדים של כיבוי אש, שנערכו לחילוץ מורכב וממושך".

"תיקשרנו באמצעותם עם האבא והבנו שהם בהכרה מלאה וסובלים מחבלות, ביצענו הערכת מצב והוחלט שלא יורידו אותנו לבור ושנמשיך לתקשר איתם ולהיות ערוכים לקלוט אותם בחוץ, לאחר חילוץ ממושך מאוד, הם חולצו בהכרה מלאה, הילדה סבלה מחבלות בבטן ובגפיים והאבא מחבלות בגב ובגפיים. הגדרנו בשטח את מצבם של השנים בינוני ויציב ופינינו אותם תוך טיפול לבית החולים."

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ולמוסלמים. בשגרה
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
יו"ר קק"ל אישרה השבוע תקציב של 15 מיליון ₪ לפיתוח טבעת הטבע העירונית באשדוד
המומלצים שלנו
וילה ענקית בטבריה בנוייה על 3 מפלסים על שטח כולל של 450 מ"ר. הווילה כוללת 12 חדרי שינה מתוכם 11 מותאמים לזוגות ולאירוח עד כ-40 נופשים.
טבריה
40 מיטות
11 חדרים
החל מ- 6000 ש"ח
הטרקלין בעתיקה הוא בית קיט יוקרתי מרווח וחדש עם ריהוט מושקע, המקום מתאים למשפחות וקבוצות עד 18 נופשים. במקום 5 חדרים סגורים מתוכם 4 חדרים לזוגות וחדר נוסף לילדים
צפת
18 מיטות
4 חדרים
החל מ- 650 ש"ח
תמיד חלמתם לצאת כל המשפחה יחד, חופש ברמה הוא פארק פרטי שיספק לכם תעסוקה לכל בני המשפחה מפינת חי ומתנפחים ועד בריכה או שולחנות משחק בפרטיות מלאה.
דרום
0 מיטות
0 חדרים
החל מ- 2500 ש"ח
בעיר טבריה ממתינה לכם אחוזת אהבת הים, דירה הכוללת 6 חדרי שינה מתוכם 5 סגורים, הדירה בנויה בשתי קומות ומתאימה ל12 נופשים.
טבריה
12 מיטות
5 חדרים
החל מ- 750 ש"ח
בשכונה שקטה, בסמוך לעיר העתיקה, שוכן מתחם צימרים בפאתי העתיקה. המתחם כולל שתי יחידות נפרדות, האחת בת שני חדרים והשנייה בת שלושה חדרים, המתאימות ל-6 נופשים כל אחת, ובסה"כ ל-12 נופשים.
צפת
12 מיטות
4 חדרים
החל מ- 400 ש"ח
צימר נוף הירדן ממוקם בישוב הדתי מצפה יריחו אל מול נוף מדברי מדהים. הצימר מחופה בעץ להשלמת האווירה ומיועד לזוגות ומתאים לעד 4 נופשים (זוג + 2).
מצפה יריחו
4 מיטות
1 חדרים
החל מ- 600 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך