מלון חדש בישראל: סכום העתק שהושקע ב'עין הוד'

אילוסטרציה

מלון חדש בישראל: סכום העתק שהושקע ב'עין הוד'

חברת די אן סאנס זכתה במכרז להקמת מלון בן כ-50 יחידות אירוח בעין הוד, במחיר גבוה בהרבה מהמחיר שהוצע במכרז. שר התיירות, חיים כץ: "התוצאה המוצלחת של המכרז מראה כי תחום המלונאות מאוד אטרקטיבי וזו הבעת אמון בתעשיית התיירות בישראל".

 

חברת די אן סאנס ממושב אחיעזר זכתה במכרז להקמת מלון חדש שיקום בעין הוד מול נוף של הים.  במלון יבנו כ-50 יחידות אירוח בסגנון ייחודי של אמנות מול הים הכחול. החברה זכתה במכרז שערכה רשות מקרקעי ישראל בשיתוף משרד התיירות, אליו הוגשו 17 הצעות ושילמה על הקרקע סכום של 12,620,000 שקל. מחיר המינימום במכרז היה 1,065,380 שקל. שטח הקרקע הוא 25,628 מ"ר.

במשרד התיירות מציינים, כי כפי שניתן להתרשם מהמחיר שהוצע, נראה כי הייתה התעניינות גבוהה מאוד במכרז. למשרד הוגשו 23 בקשות לקבלת המלצה, שהיא תנאי להשתתפות במכרז רשות מקרקעי ישראל. מדובר במכרז לחכירת מגרש למלונאות בעין הוד ובתחום המועצה אזורית חוף כרמל. המגרש מיועד לבתי הארחה ונופש, ומאפשר הקמה של מתקן אכסון מלונאי בהיקף של כ-50 חדרים.

שר התיירות, חיים כץ: "התוצאה המוצלחת של המכרז מראה כי תחום המלונאות מאוד אטרקטיבי וזו הבעת אמון בתעשיית התיירות בישראל. המשרד ימשיך לפעול במרץ להגדלת היצע חדרי הלינה. המשרד ימשיך לפעול להגדלת היצע חדרי הלינה"

שר הבינוי והשיכון, יצחק גולדקנופף, הוסיף כי: "המכרז למלון חדש בעין הוד יביא לתוספת וקידום התיירות הנכנסת שתתרום לעסקים המקומיים, לתוספת במקומות עבודה לחיזוק ענף המלונאו והמשק הישראלי".

מנהל רשות מקרקעי ישראל, ינקי קוינט מברך על הזכייה במכרז שירחיב את היצע המלונאות באזור ואמר: "הציבור הישראלי אוהב לטייל ולנפוש בארצנו היפה, הרשות פועלת ליצירת היצע ופתרונות תיירות ונופש גם בצד פתרונות לינה כבתי מלון ויחידות אירוח ובמקביל מטפחת, מגינה ומנגישה את השטחים הפתוחים, החופים ואתרי הטבע לרווחת הציבור כולו, בכל רחבי הארץ".

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למרות הפגיעה בסביבה בגץ הכריע על המדינה להרוס את בריכות התיירות בעינות ענר למלאות
פארק הצפרות החדש במעגן מיכאל נחנך בשבוע שעבר לאחר השקעה משמעותית של כ-6 מיליון
בשורות משמחות לחובבי הפנאי והטבע, רט"ג ומינהל התכנון מדווחים על הכרזת גן לאומי ים
רט"ג ומינהל התכנון הודיעו על הכרזתם של 6 גנים לאומיים ושמורות טבע חדשות בישראל.
ההכנות האחרונות לפתיחתו של פארק הקישון החדש, המוכר כ"פארק הגשרים" מבוצעות בימים אלו לקראת
ביום שני ד' דחול המועד סוכות ייערך באמפי פארק בבית שמש שמחת בית השואבה
המומלצים שלנו
תמיד חלמתם לצאת כל המשפחה יחד, חופש ברמה הוא פארק פרטי שיספק לכם תעסוקה לכל בני המשפחה מפינת חי ומתנפחים ועד בריכה או שולחנות משחק בפרטיות מלאה.
דרום
0 מיטות
0 חדרים
החל מ- 2500 ש"ח
בשכונה שקטה, בסמוך לעיר העתיקה, שוכן מתחם צימרים בפאתי העתיקה. המתחם כולל שתי יחידות נפרדות, האחת בת שני חדרים והשנייה בת שלושה חדרים, המתאימות ל-6 נופשים כל אחת, ובסה"כ ל-12 נופשים.
צפת
12 מיטות
4 חדרים
החל מ- 400 ש"ח
אחוזת טוקאי היא וילה מפוארת חדשה ומאובזרת ברמה גבוהה בצפת. הוילה כוללת 9 חדרי שינה מתוכם 8 מותאמים לזוגות, בווילה 27 מיטות + מזרונים ומתאימה למשפחות עם כ – 30 נופשים.
צפת
27 מיטות
8 חדרים
החל מ- 5000 ש"ח
וילת עדי במדבר בנויה על שני מפלסים והיא כוללת 4 חדרי שינה. הווילה מיועדת לקבוצות ומשפחות עד 12 נופשים.
ערד
12 מיטות
4 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
מגד ערד היא יחידה מפוארת בווילה בערד. הווילה כוללת 3 חדרי שינה מתוכם חדר לזוג המקום מתאים ל-10 נופשים. אפשרות להחזרים מקופת חולים לזכאים.
ערד
10 מיטות
1 חדרים
החל מ- 1300 ש"ח
מור היא אחוזה חדשה הבנוייה לתפארת שתעניק לכם את חווית הנופש המקסימלית. המתחם מחולק ל-3 מפלסים וניתן להשכרה לעד 40 איש, לצד אפשרות לשכור יחידה ל-15 איש. המתחם כולל 9 חדרים לזוגות לצד 2 חללים מותאמים לילדים.
ערד
40 מיטות
9 חדרים
החל מ- 8000 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך