מרדכי שלזינגר ז"ל טבע למוות בכנרת

מרדכי שלזינגר. באדיבות המשפחה

מרדכי שלזינגר ז"ל טבע למוות בכנרת

מרדכי שלזינגר ז"ל טבע למוות בכנרת

מרדכי שלזינגר, תלמיד ישיבה חרדי שיצא לנפוש בכנרת, טבע למוות בשעת ערב מוקדמת. במשך דקות ארוכות הוא נעדר, אחד האברכים משה אותו מהמים. בתום פעולות החייאה ממושכות נקבע מותו.

סכנות בין הזמנים: מרדכי שלזינגר ז"ל, תלמיד ישיבה צעיר בשנות העשרים לחייו, טבע ביום רביעי למוות בשעת ערב מוקדמת, בחוף הנפרד בטבריה. הוא פונה אל בית החולים כשמצבו מוגדר אנוש, תוך ביצוע פעולות החייאה, וכעבור זמן קצר נקבע מותו.

שלוימי פדר, חובש איחוד הצלה שטיפל בנער, סיפר: "מוקד איחוד הצלה איתר אותי בקבר רבי מאיר בעל הנס הסמוך למקום האירוע. כאשר הגעתי למקום המצילים משו את הנער מהמים ואני התחלתי בביצוע פעולות החייאה. בהמשך הוא פונה תוך כדי החייאה לבית החולים כאשר מצבו מוגדר אנוש בשלב זה".

חובשי מד"א שלומי פרץ וניסים הללי סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את המצילים מוציאים מהכנרת על גבי קיאק צעיר כבן 19 מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק, לאחר שנעדר כשעה במים. העברנו אותו לחוף ומיד התחלנו בפעולות החייאה מתקדמות וממושכות ולאחר מאמצי החייאה בחוף פינינו אותו לבית החולים תוך המשך מאמצים להילחם על חייו".

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
צימר רילקס בוטיק הוא יחידת אירוח זוגית בגודל כ־25 מ"ר, הכוללת חדר שינה נפרד עם ג'קוזי זוגי, סלון, מטבח מאובזר וחניה פרטית.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 790 ש"ח
נופש באשדוד הוא מתחם הכולל דירת נופש דו-קומתית בשטח של כ-220 מ"ר עם גג של כ-40 מ"ר, 5 חדרים לזוגות, 2 חדרי ילדים ואירוח של עד 30 נופשים ו-5 לולים.
אשדוד
30 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בחגוי הסלע הוא מתחם הכולל וילה גדולה וארבע סוויטות אירוח, תשעה חדרי שינה זוגיים וחדר נוסף גדול לילדים, בריכה וג'קוזי מוצנעים, סנוקר, פינג פונג ומשחקייה, ומתאים לאירוח של משפחות גדולות וקבוצות עד כ-50 נופשים.
יערה
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
מרגוע היא וילה פרטית בת שני מפלסים הכוללת 4 חדרי שינה זוגיים, סלון לילדים, שני מטבחים, חצר גדולה ומקורה עם אביזרי משחק ואירוח לעד 13 נופשים ושני תינוקות.
דימונה
13 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
הצימר של דחבש הוא דירת גן הכוללת חדר שינה זוגי, שני חדרים נוספים וסלון, לאירוח של עד 10 נופשים, עם בריכת שחייה פרטית ומוצנעת, ג'קוזי ספא מחומם, חצר גדולה ומטופחת ומתקני פנאי לכל המשפחה.
טבריה
10 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך