נסגר מתחם האהלים בצפון

נסגר מתחם האהלים בצפון

סוף למתחם האוהלים: נסגר פארק הלינה בצפון

נסגר מתחם גלאמפינג (אוהלי שהייה מיוחדים) לא חוקי שהוקם על גדות נהר הירדן על ידי המועצה האזורית גליל עליון בשל העובדה שעל קרקע שיועדה לגן ציבורי, הוקם מתחם מגודר לאוהלים שחוברו לתשתיות לא חוקיות.

בשנת 2015 אושרה בוועדה המחוזית צפון תכנית לפיה ייעוד הקרקע הוא פארק/גן ציבורי. לפי התכנית הותר למועצה האזורית להקים חניון לילה שיכלול משטחים שישמשו את כלל הציבור להקמת אוהלים.

בפועל, הוקם על המקרקעין מתחם מגודר ובו אוהלי קבע אשר חוברו לתשתיות. העלות להזמנת אוהל עומד על כ- 700-900 ש״ח ללילה. מבדיקות שנערכו על ידי הרשות לאכיפה עלה כי המתחם פעל ללא האישורים הנדרשים וללא תעודת גמר.

לאחר הבדיקה שנערכה במקום ובעקבות פנייה של הרשות לאכיפה במקרקעין לוועדה המקומית ולמועצה האיזורית, נכון להיום הפארק במתכונתו הנוכחית נסגר עד להודעה חדשה ולאלתר.

הרשות לאכיפה במקרקעין תמשיך לפעול לשמירה על האינטרס הציבורי ועל שלטון החוק, מקומות שעליהם נבנים מבנים שלא על פי יעוד הקרקע המקורי, נסגרים באופן מיידי ומוטלים קנסות כבדים.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
יוקרה מול הכנרת היא דירת נופש בטבריה הצופה לכנרת. הדירה כוללת 3 חדרי שינה ומתאימה ל-8 נופשים.
טבריה
8 מיטות
3 חדרים
החל מ- 1200 ש"ח
יחידת אירוח הגלים ממוקמת ביישוב הדתי ניצן ומותאמת לזוגות ומשפחות עד 4 נופשים. היחידה כוללת חדר שינה זוגי אחד וחלל נוסף עם ספה נפתחת לילדים.
אשקלון
4 מיטות
1 חדרים
החל מ- 500 ש"ח
וילה חדשה המאובזרת ברמה גבוהה למטיילים שאוהבים סטייל, המתחם בנוי בשתי קומות וכולל ששה חדרים סגורים. ניתן להתארח במקום עד 15 נופשים.
טבריה
15 מיטות
6 חדרים
החל מ- 2500 ש"ח
שני צימרים נפרדים לזוגות ומשפחות. בכל צימר שני חדרי שינה 4 בסה"כ עד 9 נופשים בכל צימר.
אור הגנוז
9 מיטות
4 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
יחידת אירוח כפרית מטופחת, הכוללת חדר שינה זוגי, סלון עם ספה נפתחת לשלושה, מתאימה לעד 5 נפשות
מיצד (אספר)
5 מיטות
1 חדרים
החל מ- 650 ש"ח
וילה מרווחת בנוייה בשני מפלסים עם 4 חדרי שינה זוגיים, חדר ילדים ואירוח עד 16 נופשים בנוחות מושלמת.
ערד
16 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך