סדרת פינויים באזור אילת: נקעה את רגלה וחולצה רגלית
אישה בשנות החמישים לחייה, שמעדה בטיול באזור נחל שחורת והר אמיר ונקעה את קרסולה חולצה באלונקה במסע רגלי עד לאמבולנס | פונתה לבית החולים יוספטל באילת כשמיד אחריה נערך פינוי נוסף
ביום שלישי בשבוע שעבר, סמוך לשעה 14:00, החלו מתנדבי יחידת החילוץ אילת-אילות של משטרת ישראל בחילוץ אישה בשנות החמישים לחייה, שמעדה במהלך טיול באזור נחל שחורת והר אמיר. האישה שטיילה יחד עם משפחתה, נקעה את קרסולה ולא הצליחה להמשיך עוד בהליכתה.
עם קבלת הדיווח, החלו המתנדבים בפעולות לאיתור מיקומה של המשפחה ששהתה במורד תלול. עם איתורה, העניקו המתנדבים טיפול רפואי ראשוני למטיילת, והחלו בחילוצה על גבי אלונקה, במסע רגלי, שנמשך כשעה הליכה עד להגעתם לרכבי החילוץ, והסתיים בפינויה ע"י אמבולנס לקבלת טיפול רפואי בבית חולים "יוספטל".
מיד עם סיום החילוץ, סמוך לשעה 16:30 הוזעקו מתנדבי היחידה לסייע בחילוץ נוסף של קבוצת תיירות שטיילה בנחל רחם.
צילום: מתנדבי יחידת החילוץ אילת-אילות