קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

קרדיט: אטלנטיס רויאל, יחסי ציבור

קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

״אטלנטיס דה רויאל״ זהו שמו של אתר הנופש החדש והיוקרתי שיעצב מחדש את קו הרקיע של דובאי בסוויטות ומשרתים המתרוצצים גבוה בין העננים. | ההרשמה לנופש כבר נפתחה ורבים מעשירי תבל כבר משריינים לעצמם מקום במלון המפואר.

 

באמצע ריזורט, אי הדקל, המיוחד והמפורסם בדובאי מוקם בימים אלו אתר נופש אולטרה מפואר, מכיל 795 חדרים, בגובה של 43 קומות המזכירות קוביות, עם 44 סוויטות, הכוללות בריכות אינפנטיל פרטיות משלהן ובריכת אינפנטיל מסוגננת בקומה ה-22 עם נוף מרהיב, מעל הים הערבי ואי הדקל.

כל החדרים, הסוויטות והפנטהאוזים כוללים נגיעות יוקרתיות מרהיבות, של מותגי יוקרה. בנוסף, האורחים השוהים בסוויטות או בפנטהאוז, יוכלו ליהנות משירות אישי, כולל פריקת מזוודות, בחירת כריות, גיהוץ וקיפול בגדים, סיור והתמצאות אישי באתר הנופש. אורחי המלון יוכלו לשלוט על כל מתקני הסוויטה שלהם באמצעות הטלפון הנייד שלהם, כולל תאורה, מיזוג ואפילו שליטה במדיה.

הארוחות באטלנטיס דה רויאל מוגשות בידי שפים בינלאומיים, ב-17 מסעדות שף במועדון הבריכה והחוף של הריזורט. בקומה ה-22 ייפתח טרקלין "לינג לינג", אשר יספק חווית אוכל מבוקר ועד ליל, בהשראה אסייתית, עם נופים של 180 מעלות של קו הרקיע הנוצץ של דובאי.

בקומה ה-22 באתר הנופש "אטלנטיס דה רויאל", נמצא גם "קלאוד 22" – היהלום שבכתר הנוצץ של המלון. המקום יכלול ביתני VIP עם בריכות מים עמוקות פרטיות, אקווריום מדוזות בגובה של 6.5 מטר ויכיל לא פחות מ-4000 מהן.

אתר הנופש יהיה סובב במגוון עצום של מזרקות ומתקני מים שתוכננו על ידי הרשות העולמית בנושאי מים, כולל מזרקה נושמת אש ומזרקת מופעי אש ומים הקבועה הראשונה והיחידה במזרח התיכון.

טים קלי, מנכ"ל אטלנטיס דובאי: "זהו זה. הרגע שלנו סוף סוף כאן כדי לחשוף את אטלנטיס דה רויאל כאתר הנופש היוקרתי ביותר בעולם. פתיחות של אתרי נופש כמו זה מגיעות רק פעם או פעמיים בעשור, ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק את זה עם העולם. זהו אתר נופש שאין כמותו והבניין עצמו יהפוך לסמל הניתן לזיהוי מידי של קו הרקיע של דובאי. אנו נרגשים להתחיל לקבל את פני האורחים בשנה הבאה ולפנק אותם בחוויה שהם לעולם לא ישכחו".

קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

קוביות בשמיים: מלון היוקרה המוקם בדובאי

 

 

קרדיט גלריה: אטלנטיס רויאל יחסי ציבור

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ולמוסלמים. בשגרה
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
שני צימרים נפרדים לזוגות ומשפחות. בכל צימר שני חדרי שינה 4 בסה"כ עד 9 נופשים בכל צימר.
אור הגנוז
9 מיטות
4 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
יחידת אירוח כפרית מטופחת, הכוללת חדר שינה זוגי, סלון עם ספה נפתחת לשלושה, מתאימה לעד 5 נפשות
מיצד (אספר)
5 מיטות
1 חדרים
החל מ- 800 ש"ח
פסגת הבוסתן בחצור הגלילית מציעה שתי סוויטות יוקרתיות לזוגות ומשפחות, עם ג'קוזי פרטי, בריכה, מטבח מאובזר ונוף מרהיב, לאירוח של עד זוג +2/3 בכל סוויטה.
חצור
5 מיטות
2 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
בקתת עץ עם 3 חדרים – חדר זוגי, חדר ילדים עם 5 מיטות, סלון עם ספות נפתחות. בריכה בבין הזמנים, טרמפולינה ופינות ישיבה.
בר יוחאי
7 מיטות
1 חדרים
החל מ- 600 ש"ח
וילה אור היא וילה חדשה ביישוב אור הגנוז, הווילה כוללת 5 חדרי שינה המותאמים לזוגות ומתאימה לאירוח 20 נופשים. הווילה חדשה ומאובזרת בבריכה סגורה שולחנות משחק וכל מה שצריך לאירוח.
אור הגנוז
20 מיטות
5 חדרים
החל מ- 2500 ש"ח
בשכונת שקד השקטה שוכנת לה וילת 'גינת וורדים' מרווחת ומהממת מוארת ומאווררת, 4 כיווני אויר, טובלת בירוק, בפרטיות מלאה.
ערד
17 מיטות
4 חדרים
החל מ- 2200 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך