שריפה פרצה במלון יוקרה באילת

תמונת אילוסטרציה

שריפה פרצה במלון יוקרה באילת

שריפה פרצה במלון יוקרה באילת – קומה שלמה פונתה

לוחמי האש שהגיע למלון מג'יק פאלאס שבעיר פינו את האורחים שבקומה שבה פרצה האש באחת המרפסות. לא נגרם נזק ליתר המבנה ואיש לא נפגע. מחקירת האירוע עולה כי השריפה פרצה ככל הנראה מהשלכת סיגריה מאחת הקומות העליונות לעבר המרפסת.

שריפה פרצה ביום שלישי במרפסת בחדר במלון מג'יק פאלאס שבאילת. לא היו נפגעים באירוע אך למרפסת נגרם נזק. בעקבות השריפה פונתה הקומה כולה, אך כעבור זמן קצר האורחים חזרו לשגרה.

לוחמי האש הגיעו למקום, מנעו את התפשטות האש ופינו את האורחים. בהמשך ביצעו סריקות ואווררו את החדרים בקומות האחרות שחדר אליהם עשן. מחקירת האירוע עולה כי השריפה פרצה ככל הנראה מהשלכת סיגריה מאחת הקומות העליונות לעבר המרפסת.

"כמו בכל עונת קיץ גם השנה העיר אילת מלאה עד אפס מקום בהמוני תיירים אשר באים לנפוש וליהנות מהחופשה בבתי המלון ובדירות הנופש", סיפר מפקד תחנת כבאות והצלה אילת, תת טפסר יהודה קסנטיני. "לוחמי האש מגיבים מדי יום לאירועי חירום בבתי המלון, אזורי התיירות והכבישים המובילים לעיר אילת ועושים את המירב על מנת לשמור על שלומם ובטחונם של התיירים".

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות
המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן
עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק
במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום
במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים
בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק
המומלצים שלנו
וילת כוכב טבריה כוללת 5 חדרי שינה ומותאמת ל-18 נופשים ואפשרות להוסיף מזרונים. הוילה מרווחת וכוללת כל מה שנדרש לנופש נעים.
טבריה
18 מיטות
5 חדרים
החל מ- 2000 ש"ח
וילת ברקת כוללת 10 חדרי שינה מתוכם 9 מותאמים לזוגות, הווילה מותאמת לקבוצות ומשפחות עד 50 נופשים.
ערד
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 6800 ש"ח
נופי פסגות כוללים 4 סוויטות נפרדות המותאמות לזוגות ומשפחות, הסוויטות כוללות בסה"כ 6 חדרים מתוכם 4 חדרים לזוגות, המתחם כולו מתאים ל-21 נופשים.
צפת
21 מיטות
4 חדרים
החל מ- 590 ש"ח
אחוזה בלב העתיקה כוללת 9 סוויטות זוגיות ומשפחתיות, הסוויטות הזוגיות מותאמות לזוג + תינוק והמשפחתיות לזוג + 2-4 ילדים
צפת
28 מיטות
9 חדרים
החל מ- 500 ש"ח
מעלה המדבר הם סוויטות יוקרתיות לזוגות ומשפחות מול נופי המדבר המתחם כולל סוויטה זוגית וסוויטה משפחתית ומתאים לאירוח עד 6 נופשים
מעלה עמוס
6 מיטות
2 חדרים
החל מ- 950 ש"ח
נופש בוטיק נתניה היא וילה הכוללת 8 חדרי שינה מתוכם 6 מותאמים לזוגות, הווילה בנוייה בארבע קומות ומותאמת למשפחות וקבוצות עד 26 נופשים.
נתניה
26 מיטות
6 חדרים
החל מ- 4500 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך