פארק חדש במזרח ראשון לציון

קרדיט: V5 אדריכלים

בהשקעה רבה: פארק חדש נחנך במזרח ראשון לציון

עיריית ראשון לציון חנכה את השלב הראשון של פארק המשפחות 360 מזרח בשיכוני המזרח. הוא מכיל מתחם משחקים רב-גילי ודו מפלסי, הכולל גם מתקן ייחודי לילדים בגובה 12 מטר – הראשון מסוגו בארץ – עם שש קומות טיפוס של חבלים, ערסלים, גשרים תלויים ומגלשת ענק.

אחרי תקופה ארוכה של ציפייה, עיריית ראשון לציון חנכה ביום חמישי שעבר את השלב הראשון של פארק המשפחות 360 מזרח בשיכוני המזרח, בהפנינג חגיגי עם ראש העירייה – רז קינסטליך, חברי מועצת העיר ומאות מתושביה.

 

הפארק מתפרס על שטח של כעשרה דונמים ויהווה מקום בילוי לכל המשפחה. הוא מכיל מתחם משחקים רב-גילי ודו מפלסי, הכולל גם מתקן ייחודי לילדים בגובה 12 מטר – הראשון מסוגו בארץ – עם 6 קומות טיפוס של חבלים, ערסלים, גשרים תלויים ומגלשה ענקית – כולל הנגשה עד לקומה השניה.

 

השדרוג המשמעותי לפארק המשפחות בשטח של 55 דונם הכולל שטחי הפיתוח, שדרוג אגם המזרקות, תוספת של מבנים ופונקציות של ספורט ופנאי. לפארק יתווספו בשטחי הפיתוח 4 מגרשי פאדל (טניס ספרדי), מתקן כושר קרבי, חוף ים, מתקני משחק המבוססים על מים, מתקני ערפילי מים, מזרקות חדשות באגם, שבילי הליכה ואופניים ועוד.

בשלב השני יוקם גם מרכז למשפחות הכולל מרכז כושר, סלון אורבני, מרחב מוגן רחב ידיים לשירות השכונה ושדרוג השטח הציבורי עם בריכת שיקוף; ובשלב השלישי, יתווספו גם מעונות יום, גני ילדים ומגרשי ספורט חדשים.

הפארק הוא חלק מרצועת פארקים ציבוריים גדולים לאורך ציר יצחק רבין הכוללים בין השאר גם את הספורטק, החי כיף ופארק הזיכרון.

 

ראש העירייה, רז קינסטליך: "זהו הפארק השלישי שאנחנו חונכים השנה שזכה לשם ׳פארק המשפחות׳ לאחר שבינואר האחרון, חנכנו פארק חדש בגדה המערבית של אגמון הסופרלנד, ואחריו את הפארק ששוכן בין שכונת קריית כרמים, נווה ים וקריית ראשון".

 

"בחצי השנה האחרונה הבנו עוד יותר עד כמה המשפחה היא הדבר הכי חשוב וקרוב שיש לנו בעולם, ומתוך מחשבה על זמן האיכות המשפחתי הקמנו את הפארקים הללו שפונים לכלל הגילאים. הפארק החדש מציע שלל מתקנים מיוחדים ואטרקציות – ואני מזמין את כולם להגיע לבילוי משפחתי מהנה".

 

מ״מ וסגנית ראש העירייה, ליאל אבן זהר: ״יגעת ומצאת – תאמין! שיכוני המזרח קיבלו בקדנציה זו ויקבלו בהמשך את מה שמגיע להם: מרכז תרבות, פנאי, שעשועים ומרכז משפחות שייתן מענה לתושבי השכונה והאזור המתחדש. תודה לחברה לייזום, לאדריכלית בתיה סבירסקי ולצוותה ולכל מי שעסק במלאכה״.

 

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
שלווה בגליל היא דירת נופש פסטורלית בחצור הגלילית, הדירה כוללת שלושה חדרי שינה + סלון ומותאמת ל-10 נופשים.
חצור
10 מיטות
3 חדרים
החל מ- 2200 ש"ח
פסטורליה במושב היא וילת נופש גדולה ביסודות, הכוללת 5 חדרי שינה ומותאמת לקבוצות ומשפחות עד 23 נופשים.
יסודות
23 מיטות
5 חדרים
החל מ- 2000 ש"ח
סאנרייז נוף כנרת הוא מתחם נופש גדול ומרווח בנוף כינרת צפת, הכולל 12 חדרי שיה ומתאים ל-40 נופשים. במקום 2 בריכות מחוממות ומוצנעות, ג'קוזי ספא, ועוד.
צפת
40 מיטות
10 חדרים
החל מ- 15000 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח
מתחם הנופש "בין עצי הזית" בלב הגליל העליון כולל 4 צימרים פרטיים ו-6 חדרי שינה סגורים, ומיועד לאירוח זוגות, משפחות וקבוצות עד 25 נופשים, באווירה כפרית נעימה עם מגוון מתקני נופש ופנאי.
עלמה
25 מיטות
6 חדרים
החל מ- 700 ש"ח
וילת כוכב טבריה כוללת 5 חדרי שינה ומותאמת ל-18 נופשים ואפשרות להוסיף מזרונים. הוילה מרווחת וכוללת כל מה שנדרש לנופש נעים.
טבריה
18 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3500 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך