בשורה למטיילים: לראשונה הסכם תיירות בין ישראל לגיאורגיה

צילום: מירי שמעונוביץ משרד החוץ

בשורה למטיילים: לראשונה הסכם תיירות בין ישראל לגיאורגיה

שר התיירות חיים כץ ושר החוץ של גיאורגיה איליה דרצ'יאשווילי, חתמו ביום רביעי על הסכם תיירות ראשון בין המדינות. בהסכם: תוכניות משותפות, חומרי שיווק תיירותיים ומידע על השקעות בתיירות ועידוד תיירות באתרים ההיסטוריים והתרבותיים הקשורים למורשת העמים.

 

אחרי שקיימו פגישת עבודה ודנו באתגרים לקידום התיירות ההדדית, לצד ההזדמנויות, חתמו שר התיירות חיים כץ ושר החוץ הגיאורגי, איליה דרצ'יאשווילי על הסכם תיירותי לשיפור התיירו והנופש בין המדינות.

בהתאם להסכם שנחתם, המדינות יפעלו לקדם תכניות משותפות תוך החלפת ידע ושיטות עבודה מומלצות, חומרי שיווק תיירותיים ומידע על השקעות בתיירות. בנוסף, הצדדים יעודדו תיירות באתרים ההיסטוריים והתרבותיים הקשורים למורשת העמים הגיאורגי והיהודי.

כמו כן, במסגרתו ההסכם התחייבו הצדדים לקדם שיתוף פעולה בתחומי התיירות, תוך שימת דגש על שיתוף פעולה בין ארגוני התיירות של שתי המדינות, בין מומחים בתיירות, מפעילי תיירות, סוכני נסיעות, נציגים מהמגזר הפרטי ובמסגרת ארגון התיירות של האו"ם (UNWTO). ההסכם יהיה בתוקף לחמש שנים ויחודש אוטומטית.

שר התיירות חיים כץ: "ההסכם החדש יפתח כיוונים חדשים לשיתוף פעולה בין המדינות. הקשר של ישראל וגאורגיה חזק, הוא הולך ומתהדק לאורך השנים בכל התחומים, בתרבות, בכלכלה וכעת גם בתיירות. הישראלים אוהבים לבקר בגיאורגיה ואנו שואפים לראות עלייה בתיירות הנכנסת מהם".

שר החוץ של גיאורגיה איליה דרצ'יאשווילי: "שיתוף הפעולה שלנו עם ידידינו מתנהל לפי העיקרון שכל הצדדים מרוצים. ישנו פלח אוכלוסייה גדול של גיאורגים המעוניינים להגיע לישראל. ביחד נחזק את קשרי התיירות ונגדיל את מספרי התיירים, אצלכם ואצלנו".

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
פנטהאוז כינרת כולל 2 יחידות אירוח, 4 חדרים לזוגות ו־2 חדרי ילדים, עם 10 מיטות ואפשרות למזרנים נוספים, חצרות ומרפסות רחבות מול נוף הכינרת.
טבריה
10 מיטות
4 חדרים
החל מ- 1000 ש"ח
צימר זוגי פרטי עם ג'קוזי, בריכה גדולה ומחוממת, חצר מאובזרת מול נוף מדברי פתוח, מטבח מאובזר והתאמה מלאה לשבת.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 950 ש"ח
חלום לנוף היא סוויטה זוגית פרטית עם חדר שינה נפרד, סלון ומטבחון מאובזר, ג'קוזי זוגי וגינה פרטית עם פינות ישיבה וערסלים בשכונת רמות א' החדשה מול הנוף הירושלמי.
ירושלים
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 600 ש"ח
וילת אירוח במתחם פרטי של כ־2 דונם, 6 חדרי שינה ועד 22 נופשים, בריכה גדולה, חצר עם משחקים ומתחם אירוח מקורה ומאובזר.
חצב
22 מיטות
5 חדרים
החל מ- 5000 ש"ח
במדבר הוא צימר זוגי פרטי במעלה עמוס, הכולל חלל אירוח ושינה, חצר מול הנוף ומתחם ספא סגור עם ג'קוזי, סאונה יבשה ועוד.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 750 ש"ח
מול מדבר הוא בית נופש פרטי במיצד הכולל שלושה חדרי שינה ומתאים לעד 10 נופשים, עם חצר רחבת ידיים, ג'קוזי חיצוני מול נופי מדבר יהודה ואבזור מלא המותאם גם לשבת.
מיצד (אספר)
10 מיטות
3 חדרים
החל מ- 1800 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך