נחשים וצבים מסוגים שונים חלקם מסוכנים נתפסו באיזור ירושלים

תיעוד: רשות הטבע והגנים

נחשים וצבים מסוגים שונים חלקם מסוכנים נתפסו בירושלים

תושב ירושלים נעצר לחקירה בחשד כי החזיק בביתו, נחשים רבים ומסוכנים בניגוד לחוק ואף הציע אותם למכירה. ברשות הטבע והגנים טוענים כי הלה לא הזהיר את הפקחים והשוטרים שביצעו חיפוש בביתו וגרם לסיכון חייהם.

רשות הטבע והגנים ומג"ב איתרו נחשי פתן אלמוגי ארסיים ברשותו של תושב ירושלים. על פי הערכות, הלה הבריח לישראל גם נחשי קוברה ונחשי ביטיס, הגורמים למקרי ההכשה והמוות הרבים ביותר באפריקה, ואלו טרם נמצאו.

בחיפוש בביתו של החשוד, פתחו הפקחים ושוטרי מג"ב את ארון הבגדים, שם גילו לתדהמתם קופסאות פלסטיק מלאות בנחשים מסוגים שונים ומסוכנים. לפי הדיווח למרות שהאיש ידע שהוא מחזיק נחשים ארסיים, הוא לא הזהיר את הפקחים שביקשו לראות את הזוחלים.

החיפוש בוצע בעזרת לוחמי מג"ב חוף, לאחר שבחצי שנה האחרונה נאסף מודיעין על סוחרי חיות אקזוטיות ברחבי הארץ. במג"ב מעריכים שהחשוד רכש את הנחשים בסכום של כ-500 אירו לכל נחש, ואת חלקם נהג למכור עבור 1,500 אירו.

התובע הראשי של רט"ג, עו"ד שי פרץ, אמר כי "מדובר בנחשים ארסיים והחשוד העמיד את הפקחים עצמם בסכנה. אם מישהו היה מת כתוצאה מהכשה, העבירות יכולות להגיע לגרימת מוות ברשלנות ועד להריגה. אין נסיוב לארס של הנחש, כך שאם אחד הפקחים היה נפגע הוא היה מת".

ברשות מתכוונים לערב גם את הפרקליטות, כדי שיוכלו להגיש נגד החשוד כתב אישום בגין מעשה פזיזות ורשלנות, עבירה שדינה עד שלוש שנות מאסר. "זו סכנת חיים אמיתית. החשוד הזה סיכן את עצמו ואת המשפחה שלו. עבירות סחר בחיות בר וערכי טבע מוגנים הן עבירות מסוכנות למדינה" אמרו.

סנגורו שלל החשוד, עו"ד חופן שטרייכר, מסר בתגובה: החקירה נמצאת ממש בראשיתה. נמתין לסיומה, נלמד את חומר החקירה המלא ונגיב בהתאם.

הוסף
תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 דונם של טבע ייחודי נשרפו בשריפה הגדולה שהשתוללה בסוף השבוע במרחב שמורת עיינות גבתון ותל מלוט שבתחום מועצה אזורית גזר. מדובר באחת השמורות הייחודיות

המשרד להגנת הסביבה ומשרד האוצר בוחנים אפשרות להעברת הספארי לפארק אריאל שרון. הרעיון נבחן תוך הבטחת תנאים לפיתוח האזור ולשימור ייחודיות האתר התיירותי. משרדי הגנת

עיריית דימונה הכריזה על פרויקט שאפתני להקמת פארק מים מקורה בעיר בסטנדרטים גבוהים. הפארק שתוכנן בסטנדרטים אירופיים מתקדמים, יכלול מגוון מתקנים מודרניים בהם מרחצאות חמים,

במבצע משולב אותרו 3 צבאים בחצר בית בתנאים קשים בכפר תורמוסעיא, הצבאים נלקחו לשיקום ויוחזרו לטבע. במסגרת פעילות אכיפה ייזומה של פקחי רשות הטבע והגנים

במסגרת הסטטוס קוו הנוכחי במערת המכפלה, קיימים במקום אזורי תפילה נפרדים ליהודים ואזורים נפרדים למוסלמים. בשגרה יכולים בני כל דת להגיע ולהתפלל באזור התפילה המיועד

בצל המלחמה, מנהל ההשקעות במשרד התיירות ממשיך לקדם את הרחבת ההיצע המלונאי בישראל, כחלק מהכנות המשרד לחזרת התיירים אושר תקצוב להקמה של 2700 חדרי לינה

המומלצים שלנו
צימר רילקס בוטיק הוא יחידת אירוח זוגית בגודל כ־25 מ"ר, הכוללת חדר שינה נפרד עם ג'קוזי זוגי, סלון, מטבח מאובזר וחניה פרטית.
מעלה עמוס
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 790 ש"ח
נופש באשדוד הוא מתחם הכולל דירת נופש דו-קומתית בשטח של כ-220 מ"ר עם גג של כ-40 מ"ר, 5 חדרים לזוגות, 2 חדרי ילדים ואירוח של עד 30 נופשים ו-5 לולים.
אשדוד
30 מיטות
5 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
בחגוי הסלע הוא מתחם הכולל וילה גדולה וארבע סוויטות אירוח, תשעה חדרי שינה זוגיים וחדר נוסף גדול לילדים, בריכה וג'קוזי מוצנעים, סנוקר, פינג פונג ומשחקייה, ומתאים לאירוח של משפחות גדולות וקבוצות עד כ-50 נופשים.
יערה
50 מיטות
9 חדרים
החל מ- 4000 ש"ח
מרגוע היא וילה פרטית בת שני מפלסים הכוללת 4 חדרי שינה זוגיים, סלון לילדים, שני מטבחים, חצר גדולה ומקורה עם אביזרי משחק ואירוח לעד 13 נופשים ושני תינוקות.
דימונה
13 מיטות
4 חדרים
החל מ- 3000 ש"ח
הצימר של דחבש הוא דירת גן הכוללת חדר שינה זוגי, שני חדרים נוספים וסלון, לאירוח של עד 10 נופשים, עם בריכת שחייה פרטית ומוצנעת, ג'קוזי ספא מחומם, חצר גדולה ומטופחת ומתקני פנאי לכל המשפחה.
טבריה
10 מיטות
2 חדרים
החל מ- 1600 ש"ח
צימרבוס שומרון כולל שתי יחידות אירוח זוגיות באוטובוס מוסב מאובזר ונעים עם מיטה זוגית, מיזוג אוויר, פינת ישיבה ומקלחת עם ג’קוזי. לצד היחידות גינה עם נוף לרכס השומרון.
השומרון
2 מיטות
1 חדרים
החל מ- 900 ש"ח

תפריט נגישות

אצלנו הפרסום עובד

בעל צימר? מלא את הפרטים ואנו נדאג לפרסום הטוב ביותר עבורך